ūüíĘ PENYELESAIAN MASALAH KETIAK GELAP, LEHER BERKERAK, CELAHPEHA HITAM / GATAL-GATAL & MASALAH SUNBURN ūüíĘ

Cara Mudah Dan Berkesan Rawat KETIAK & CELAH PEHA GELAP. Kulit Makin LICIN, CERAH & BERSIH Daripada KERAK DAKI Seawal SEMINGGU ūüĒ•

Masheface Bright Expert satu-satunya produk yang diformulasi khas untuk merawat & mencerah bahagian sensitive dan dalaman WANITA

100% buatan Malaysia

Dihasilkan oleh pakar dan kilang yang bertaraf GMP & HALAL

Terbukti berkesan

Product Ratings ‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź‚≠ź ( 4.9/5 ) Terbukti Berkesan. Lebih 78,359 Pengguna Berpuas Hati

 "Kalau lah saya tau, saya tak beli produk yang bukan-bukan. Banyak dah habis duit.." 

 "Rasa macam mimpi. Sekarang umur dah 49, ketiak cerah macam zaman anak dara dulu.." 

 "Dah cuba banyak produk & buat rawatan laser.." 

Apa kepentingan penjagaan ketiak bagi wanita?

Masih ramai wanita yang tak ambil berat pun pasal penjagaan ketiak. Girls! Bukan muka je kena jaga, ketiak pun perlu kasih sayang tau

 

Korang nak tau tak kenapa kita wajib jaga ketiak?

 Tahukah anda? 

  • Ketiak wanita adalah bahagian ke-2¬†paling menarik selepas payudara
  • Ketika subur hormon feromon dirembeskan
  • Hormon feromon menghasilkan aroma bau badan wanita terutamanya ketiak
  • Hormon feromon berfungsi merangsang daya pikat seksual pasangan

 Tahukah anda? 

  • Ketiak wanita adalah bahagian kedua paling menarik selepas payudara
  • Ketika subur hormon feromon dirembeskan
  • Hormon feromon menghasilkan aroma bau badan wanita terutamanya ketiak
  • Hormon feromon berfungsi merangsang daya pikat seksual pasangan

Sebab tu lah wanita kena ambil berat tentang penjagaan ketiak supaya sentiasa nampak cantik, cerah, bersih, wangi & tak berkerak daki

 

Orang kata walaupun anak dah 5 tapi pandai jaga bahagian-bahagian sensitif tu.. Baru lah asben nak melekat je ūüėė

Masa untuk ucapkan selamat tinggal kepada masalah dibawah ūüĎá

Memperkenalkan..

Masheface Bright Expert

Krim pencerah khas untuk SENSITIVE AREA: Ketiak, leher & celah-celah pelipat

Merawat dan mencerah

Bagaimana Masheface boleh bantu cerahkan kulit anda?

Masheface Bright Expert mengandungi 3 bahan aktif:

 

(1) F-Brightening Complex

used 3 kinds of natural ingredients; Bifida Ferment Filtrate (and) Oenothera Biennis (Evening Primrose) Flower Extract (and) Atractyloides Japonica Rhizome Extract

  • It helps to keep skin healthy and bright
  • Skin brightening effect
  • Anti-oxidant effect
  • Anti-aging effect

(2) Aloe Vera Extract

  • Soothing & anti-inflammatory
  • Moisturize & hydrating skin
  • Improve wound healing
  • Soothing sunburn

(3) Olive Oil

  • Rich in vitamins
  • High antioxidant
  • Skin moisturizer

Apa yang special Masheface Bright Expert ni berbanding krim/ losyen lain?

 

  • Ada "Peeling Effect" yang halus untuk tanggalkan sel kulit mati
  • Ada "Whitening Agent" untuk kulit cerah sekata
  • Dijamin selesa, tidak melekit / berminyak
  • Boleh guna sebagai deodorant

Testimoni pengguna

Jangan percaya cakap kami, tapi lihat sendiri apa kata pengguna yang telah merasai pengalaman positif menggunakan Masheface.

Puan Azura ~ "Dulu ketiak hitam, cepat berbau & gatal. Dah 5 tahun tak hilang-hilang. Adik yg suggest utk guna Mashefaceni. Sekarang ketiak dah putih"

Puan Saidatul ~ "Dah banyak beli produk lain utk hilangkan ketiak hitam tapi tak menjadi. Dengan Masheface ketiak semakin cerah. Bau wangi tak perlu pakai deodorant"

Puan Yusna ~ "Pada saya Masheface paling terbaik. Saya dah pakai produk lain semua tak menjadi. Mungkin orang lain tak berani nak guna sebab harga mahal sikit kan? Tapi pada saya kalau elok memang berbaloi kita beli. Yang penting ketiak saya dah putih.Tak payah pergi buat laser bagai.."

Puan Nor Hatika ~ "Guna Masheface ni waktu berpantang. Ketiak dah cerah 95%. Sampai suami pun tanya pakai apa. Memang berbaloi dengan harga"

Penafian: Ini adalah testimoni sebenar daripada pengguna. Namun hasil mungkin berbeza mengikut keadaan dan situasi kulit pengguna

 Kenapa saya perlu pilih Masheface Bright Expert? 

Ini adalah sebab-sebab kenapa anda kena pilih Masheface Bright Expert berbanding produk lain

 Premium quality product since 2019 

Masheface telah menjadi pilihan artis dan selebriti Malaysia

 100% selamat & berdaftar KKM 

Semua rangkaian produk Masheface telah berdaftar di bawah Kementerian Kesihatan Malaysia dan disahkan selamat sejak 2019

  • Tiada kesan pedih pada kulit
  • Tidak menipiskan kulit
  • Tiada bahan terlarang atau merbahaya seperti mercury, hydroquinone, paraben atau SLS
  • Dijamin selamat untuk ibu hamil & kanak-kanak
  • Tiada kesan pedih pada kulit
  • Tidak menipiskan kulit
  • Tiada bahan terlarang atau merbahaya seperti mercury, hydroquinone, paraben atau SLS
  • Dijamin selamat untuk ibu hamil & kanak-kanak

 Regain confidence and free your arms 

 60 hari jaminan pulangan wang 

Beli tanpa was-was. Jangan risau, kami yakin Masheface Bright Expert ini dapat beri manfaat dan boleh bantu anda dapatkan kulit yang cantik, cerah dan bersih daripada kerak daki. Sebab tu kami berani berikan jaminan ini

Armpit routine for clear & fresh underarms

Jom kami tunjuk pada anda step-by-step untuk rawat dan cerahkan semula ketiak dan celah-celahan yang gelap tu 7 hari dari sekarang! Hanya dengan 3 langkah mudah.

(1) Buat scrub/ Exfoliate regularly

 

Step ni boleh buat setiap hari tapi make sure guna a really gentle product untuk elak ketiak jadi kering. By doing this, kita dapat remove all the dead skin. Yang dah lama ada masalah ketiak gelap wajib buat ni

(2) Body cleanser

 

Sabun that are meant for your face can also be used on your underarms especially one with actives like AHA & BHA. By doing this, underarms akan jadi lebih cerah, smoother & healthier

(3) Brightening cream

 

Using a body lotion or brightening cream boleh bantu mencerahkan kulit dan atasi masalah kulit kering. Masheface juga boleh merawat masalah ruam/ gatal-gatal di ketiak

(1) Buat scrub/ Exfoliate regularly

 

Step ni boleh buat setiap hari tapi make sure guna a really gentle product untuk elak ketiak jadi kering. By doing this, kita dapat remove all the dead skin. Yang dah lama ada masalah ketiak gelap wajib buat ni

(2) Body cleanser

 

Sabun that are meant for your face can also be used on your underarms especially one with actives like AHA & BHA. By doing this, underarms akan jadi lebih cerah, smoother & healthier

(3) Brightening cream

 

Using a body lotion or brightening cream boleh bantu mencerahkan kulit dan atasi masalah kulit kering. Masheface juga boleh merawat masalah ruam/ gatal-gatal di ketiak

 Berita baik kepada yang beli sekarang! 

Anda layak menyertai cabutan bertuah Aidilfitri 2024 Giveaway, hadiah wang tunai berjumlah RM5,000!

*Lucky Draw terhad untuk pembelian SET TREATMENT & SET MAINTENANCE sahaja.

 Tebus special offer & free gift jika anda dapatkan Masheface hari ini! 

Countdown

Dapatkan sekarang sebelum offer ini tamat. Pilih pakej dibawah

Soalan-soalan lazim (FAQ)

Krim Masheface sesuai digunakan untuk semua jenis kulit termasuk kulit sensitif. Krim ini tiada bahan yang menghakis atau bahan yang boleh merengsakan kulit. Untuk kulit sensitif, anda boleh lakukan ujian "Patch Test" dahulu.
Bahan yang digunakan dalam krim ini kebanyakannya adalah Natural Source dan ada juga yang diperbuat daripada bahan chemical. Tapi jangan salah faham sebab bahan chemical yang digunakan adalah selamat untuk kulit manusia. Semua bahan yang dihasilkan dah dibuat ujikaji terlebih dahulu dari segi Safety Test & Efficacy Test, dan bahan yang digunakan juga adalah bahan yang diterima dalam KKM. No rujukan KKM: NOT181104311K
Krim ini selamat digunakan bagi ibu mengandung dan juga ibu menyusu kerana kandungan krim Masheface telah diluluskan selamat, tiada kandungan Paraben, Mercury, Hydroquinone atau SLS.
Ya, boleh. Krim ini sesuai digunakan seawal umur 13 tahun dan keatas.
Boleh. Krim ini sesuai digunakan pada bahagian muka yang ada masalah Sunburn.
Krim Masheface adalah produk yang diformulasikan dengan menggunakan Oil in Water (waterbased formula) dan kita gabungkan dengan Emulsion bagi menghasilkan texture krim. Ianya tak perlu dibasuh kerana krim ini tiada agen pembersih atau buih. Krim Masheface adalah Leave on Product (sapu dan biarkan).
Kami akan proses order anda secepat mungkin dalam tempoh 24 jam. Penghantaran mengambil masa 1-3 hari bagi semenanjung, dan 3-5 hari bagi sabah & sarawak. Sekiranya anda tidak terima barang selepas 5 hari, anda boleh hubungi customer servis kami +60189484396

Pejabat urusan (HQ)

 

Alamat :

IZR Group Trading Sdn Bhd. No 40-1, Jalan Bunga Loceng Kuning, Sungai Besar Sentral, 45300, Sungai Besar, Selangor

 

Waktu operasi :

Isnin - Jumaat : 8.30am - 5.00pm

Tutup pada hari cuti umum

Hubungi kami

 

Khidmat pelanggan :

0102604024

 

Emel :

support@izrgrouptrading.com